Klippning


simply the best


Fettisdagen

Igårkväll gick jag med Della hem till honom, jag hade lite ont i huvudet och var jättetrött. Medan han kollade på tv somnade jag till lite i soffan.Sen gick vi och la oss, mys! Idag har jag bowlat och kikat lite på stan med Johanna. Vart nere på småpojkarnas träning men där var det bara två stycken som dock kom 10 minuter för sent, trodde inte det skulle komma någon när jag stod där med endast Johanna och klockan passerat halv 6, då träningen börjar. Nu är det dags för tråk-träning. Förhopnningsvis vill Della att jag kommer till han efteråt, eller han kommer hit. Saknar hans mys!

Förresten är det ju fettisdagen idag och jag har inte ätit en enda semla! Inte likt mig. Jag är sugen som bara den! Hinner tyvärr inte köpa någon.


vågigt, rakt eller uppsatt?


tråkdag

Ovanligt tråkig och seg dag, har inte gjort någon alls mer än kollat på tv och suttit vid datorn.. Men såna här dagar borde man ju också ha idag, tråkigare än vanligt. Har fått ont i huvudet också. Borde gå ut och gå så jag får lite luft.


Sovdags

Saknar Della just nu, har knappt hört något från honom på hela dagen. Jo två gånger, det är väldigt lite mot i vanliga fall. De vann matchen med 2-1, det var iallafall kul för dem när de åkt så långt.

Önskar att han kommer hit och sover inatt, när han kommer hem, vilket lär bli inom en timma. Men det blir nog tyvärr inte så. Förhoppningsvis imorgon! Han är ju bäst. Puss på han och godnatt.


Tillbaka för stunden

Hej igen, har inte skrivit på ett tag. Har tyckt att jag inte direkt har något att skriva om, men jag tänkte skriva några rader nu. Veckan som gått har varit seg, lovet på väg och det är det enda som håller en uppe. Har haft två spanska prov, läsförståelse och "vanligt". Kändes hyfsat, men vi får se. Har också haft Bild-betygprat, hon sa att jag låg lite efter, att jag hade några bilder som inte var klara, bara jag gjorde klart dem och fortsatte måla i samma anda så kunde jag lätt nå ett mvg. Vissa hade inte "djupet" i sina bilder. Tydligen hade jag det..

I torsdags blev det ingen träning, killarna hade match mot Karlskoga U18, stor förlust tyvärr. Pappa och Hans från Karlstad dömde, de var något slöa och ja, såg inte ut som de hade dömt på några år, kanske.. aldrig? Något bra var ju iallafall att jag skrev ett jättefint protokoll. Idag var det vår tur att spela match mot Långserud i Säffle, de saknade 5st 88or och vi vann med 40p. Vi skulle vunnit även fast de hade med 88orna antar jag, vinst när de var med sist iallafall, med mycket. 


Laget, alla utom Alice, Ajla, Johanna Ekelund och Malin Nilsson

Ikväll är min 11 åriga kusin och hans pappa här. Han sitter vid datorn just nu och pappa & Tomas sitter framför tvn och pratar. Vi funderade på att kanske äta på kinan senare, jag vet inte riktigt. Åsa kommer hit också, kanske med barnen. Ikväll spelar Dellas lag i Avesta, kvalet inför J18-Elit. Fast Della kan tyvärr inte vara med, han har ont i benet och fick sin "diagnos" i torsdags, kom inte ihåg vad det heter eller innebär, han verkade inte heller ha så stor koll på det. Förhoppningsvis blir det bättre om han vilar. Så han åkte med dit ikväll och kollar. Matchen börjar halv 7 och bilresan tar runt 3 timmar hem, så han blir hemma ganska sent ikväll. Hoppas det går bra för dem iallafall.

Imorgon ska jag med -87an Linnéa från basketlaget, så ska vi låna pappas bil till Karlskoga och kolla på hennes pojkvän John som spelar hockey i Kristinehamns A-lag, de möter Bofors. Det ska bli kul. Övrigt på lovet vet jag inte vad jag ska göra, är snön kvar ska kanske jag och Eva ut och åka längskidor! Har längtat efter det hela veckan, längdskidor alltså, jag vet inte varför. Brukar aldrig tänka på det annars. Mamma hade pjäxor och skidor som antagligen passar Eva, så blir det fint väder åker vi förhoppningsvis ut i skogen!

En annan sak jag är glad över är Madde som gjort ett bra val. Jag vill inte säga vad det är, men jag tycker det känns skönt för henne att hon lättat på hjärtat. Kul också att Hevi börjat umgåts med oss i skolan. Förresten slog jag till Filip igår på kinden för han pratade skit om Eva, nu har han ändrat sig, men det kunde han sagt från början. Han förtjänade det iallafall.

 Bild på mig från höst/vinter -06 och bild från -09

Sometimes

Every once in a while people step up, they rise above themselves. Sometimes they surprise you, and sometimes they fall short. Life is funny sometimes, it can push pretty hard, but if you look close enough you find hope in the words of children, in the bars of a song and in the eyes of someone you love. And if you're lucky, and if you're the luckiest person on this entire planet, the person you love decides to love you back.



Vad hände med motivationen?

Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att komma till träningen, varför började alla helt plötsligt tappa suget för basket? Var det bara för att en gjorde det och drog med resten. Ena delen av laget drar över den dåliga stämningen till den andra delen och på så sätt går alla runt och är icke träningssugna. Igår blev träningen inställd i Karlskoga pga att det bara var jag från Kristinehamn som skulle träna och två stycken från Karlskoga. Idag på Kristinehamnsträningen med endast Kristinehamnare var vi bara 5 st, varar 4 st spelar matcher. Vad håller alla andra på med? Eller är det så att vi inte har tillräckligt hårda regler? Eller att vi inte har tillräckligt med motivation. Vi möter samma lag år ut och år in. Förlorar och vinner mot samma lag. Måste vi sätta upp säsongsmål och delmål för att få tillbaka motivationen. Åka 50 mil tur och retur för att möta andra lag, för att det ska bli spännande och vi kanske till och med ska bli lite nervösa innan matchen för att vi inte vet hur den ska sluta? För vi gillar ju basket egentligen.. Annars skulle vi inte hålla på med det.


gå gå gå gå

I helgen känns det som jag gått väligt mycket, vilket jag förstås inte har. Jag ska gå till pappa nu. Hoppas mitt kära One Tree hill avsnitt blir inspelat också, annars blir jag sur.

Så nu är det dags att gå, ciao!


















Förresten är det 20 månader för mig och Della idag!
(jobbigt att jag nämner han igen va Madde!)
Emma & Jesper har 14 månader, grattis grattis! :)


fågelsång

Hade ställt påminnelse klockan 10, då vaknade jag imorse och var så kissnödig att jag var tvungen att gå upp och efter det ville jag inte lägga mig igen, så nu är jag jättetrött, även fast jag somnade ganska tidigt. När man sitter vid datorn hemma hos mamma (som inte händer alls ofta) så blir man alltid lika förvånad över vilka gamla låtar det finns på datorn. "Jusst ja, den finns ju!" . Måste plugga lite idag, spanska och kanske till och med engelska glosor. Om 3 ½ timma är det One tree hill på tvn och klockan 20.00 börjar Mia och Klara. Sen är det ett nytt Beck avsnitt idag. Söndagar är ganska bra tvdagar, iallafall denna. Just nu sitter jag och letar lite musik och tränar på mitt fågelläte, ingen vanlig vissling utan det här är avancerade saker, tro mig! Madde blev lite trött på mig när jag övade på det hemma hos henne, så jag fick sluta. Plus att jag blev lite trött i munnen också. Ingen större framgång tyvärr.


Såhär ser det ut när jag övar på mitt fågelkvitter.

Alla hjärtans dag

Kärleksdagen har inte varit en av dom mest händelserika dagarna precis. Har kollat på handboll med Johanna och Stern. Köpt godis på godislagret och nu är det melodifestivalen, med samma gamla låtar. På kärleksfronten denna kärlekens dag har det inte hänt mycket heller, gav min kärlek en hejdå-puss imorse ungefär. Jag som var beredd på en riktigt mysig Alla hjärtans dag. Men, det finns ju fler tillfällen att mysa på så livet går ju inte under.


Är det som med råttor?

Igår var jag med Madde, och som alltid när hon är i närheten börjar man asgarva och ja. Man blir väldigt glad iallafall. Plus igår var jag nog lite övertrött också, som syns på hennes blogg litegrann. Det var kul iallafall. Madde var också glaaaaaaaad.. Haha :D Sen efteråt gick jag hem till Della från längst ute till strand upp till sandfallet mitt i natten, han erbjöd sig att hämta mig. Men tyvärr var jag lite seg att tacka ja till det. Han hade tidig träning imorse så han åkte redan halv 9. Strax efter han åkt gick jag hem till mamma vid Maxi. Och ja, nu sitter jag  här.


bilder!!!

Fick bilderna nyss, nu är det bara dom från min kamera som saknas. Kommer lägga in med jämna mellanrum.



VI ÄR VÄL INTE LIKA!

"Josefin smile!" Kortet blev nog taget lite innan eller efter smilet


Misha säger:

haha) jag tycker att vi är lite lika

josefin säger:

du och jag?

Misha säger:

ja



Bilder på G!

Hade tänk lägga upp någon bild från Kanarieöarna men skivan försvann, så jag får vänta till senare ikväll eller efter helgen.. Som vanligt......

inga nya händelser i mitt liv

Gud vad trött jag är, men man kan ju inte sova nu.


Oxen

Goda egenskaper

Oxen är en lugn, trygg och jordnära person. Allt du tar dig för sker stillsamt, metodiskt och väl genomtänkt. Du är praktiskt lagd och mycket bra på att ta ansvar. Oxen är känd för sin starka vilja, lojalitet och pålitlighet. Du är öm, tillgiven och kärleksfull mot dem du älskar. Till barn och djur har du ett särskilt gott hjärta. Du är som en varm, trygg björn att hålla om och lita på då det blåser upp.


Mindre goda egenskaper

Oxen har ett starkt behov av att kontrollera. Detta faktum gör att du ibland tar dina nära relationer på för stort allvar, som om du faktiskt "ägde" dem. Din envishet kan också reta andra, liksom din motvilja till förändringar. Du kan ibland möjligen ge ett tråkigt och konservativt intryck.


Så ser du på kärlek och vänskap

Oxen har en bild av att hitta en partner att bygga upp en gemensam ekonomisk trygghet med. Oxen har alltid långsiktiga planer i tankarna och vill gärna ha någon att dela dem med. Du är inte skyndsam i kärlek, men blir du plötsligt förälskad kan även du tappa kontroll och fattning, och bli kär och galen. Hittar du den rätte är du mycket öm, kärleksfull och beskyddande.Du passar mycket bra ihop med Jungfrun, Stenbocken och Kräftan.


Love, an emotion built from two or more feelings

Love is any of a number of emotions and experiences related to a sense of strong affection and attachment. The word love can refer to a variety of different feelings, states, and attitudes, ranging from generic pleasure to intense inerpersonal attraction. The word love is both a verb and a noun. Love is not a single feeling but an emotion built from two or more feelings. Anything vital to us creates more than one feeling, and we also have feelings about our feelings (and thoughts about our feelings). This diversity of uses and meanings, combined with the complexity of the feelings involved, makes love unusually difficult to consistently define, even compared to other emotional states.


Var glad ~ ett leende är värt mycket


ig ig ig

Biologiprov = garanterat IG. Kvittar nästan hur mycket jag än hade pluggat, tyvärr.


biologiprov dag!

Som nästan varje gång vi har prov känner jag att jag borde börjat plugga tidigare och tänker "nästa gång ska jag börja plugga minst en vecka innan". Men det blir ju aldrig av. Skulle bara vilja stanna hemma idag och kolla på tv. Men icke, måste göra det där supertråkiga biologiprovet. Hoppas Micke är sjuk idag igen, då har vi hål till 12.05 och då ska jag plugga gärnet på biologin, som är sist av allt på dagen.


Nu är jag riktigt trött

Jag vaknade hemma hos Della, lite halvtrött sådär som man brukar vara halv 7 på morgonen. Gick hem, han gick med och sen vidare till tåget. Skoldagen började med Bild, för en gångs skull när Maud var där målade vi av frukter, woho! Eller inte. Sen var det svenska , vi fick tillbaka grammatik provet, fick 193 av 194 poäng, så det gick riktigt bra. Efter det skulle vi diskutera olika frågor i grupper om En komikers uppväxt-filmen som vi sett. Sen var det lunch, jag skyndade med Eva ner på stan och köpte hennes efterlägtade väska. Sedan hade vi biologi lektion, inför provet imorgon. Sedan promenad hemåt. Precis när jag skulle gå innanför dörren frågar Eva om vi skulle gå upp till Stenstalid och hälsa på, det blev att säga hej till Oscar. Han hade som vanligt saknat oss och ville att vi skulle komma oftare, gärna flera gånger i veckan, så ofta vi kunde alltså. Efter det var det dags för att plugga biologi, jag tror inte jag kan någonting. Alla andra ämnen har jag ganska lätt för mig att lära in, men biologi sätter sig bara inte! Lars prov är tyvärr också ganska svåra och man vet aldrig vad som kommer med. Men jag ska plugga nu igen och så får jag göra mitt bästa imorgon på provet. Har också vart med familjen Nilsson hemma hos Fredrik och fikat, för han fyllde 20  år igår! Somsagt, dags att plugga nu.



Bad Madde skicka en bild som jag kunde ha på detta inlägg eftersom jag inte har några bilder på denna datorn, det här är resultatet.


Ingen vill ju vara en loser

Skönt va. Mindre tjat, mindre Josefin?

bedtime stories

Godnatt, sovdags nu. Lite kan man iallafall offra för ett leende tycker jag.


Måndag = hemmadag

Vaknade hemma hos Della vid 9-tiden, fint väder! Strålande sol och jättemycket snö. Nästan så man bara ville ut och åka pulka, men nah, så blev det inte. Fick skjuts hem av honom, det är så läskigt att både cykla och åka bil på vintern när det är halt, jag var livrädd som vanligt! Nästan läskigt att bara till och med. Nästan hela dagen har jag pluggat biologi, faktiskt så gjorde jag det! Länge också. Känns bra, såg lite på tv också, men mesta tiden spenderade jag åt att plugga. Hade tänkt att gå ner till stan, men det blev plugga istället. Lite duktig känner jag mig faktiskt, jag får gå dit imorgon istället. Snart är det dags för träning i avlånga Karlskoga efter det blir det hem och mysa!

Matchen igår vann vi tillslut, gick lite upp och ner. Vi spelade väl inte vårt allra bästa. Eller så var det det vi gjorde? Alla har börjat träna mindre, speciellt karlskogingarna som ibland bara tränar en gång i veckan då vi kristinehamnare tränar två eller tre gånger. I andra halvlek spelade vi kristinehamn/karlskoga-femmor. Gick hyfsat. Skulle vilja se lite mer vilja och glöd i laget både på träningar och matcher så skulle vi nog kunna vinna med ännu mer. Bara jag visste vad som krävdes för att få fram det, hade jag vetat skulle jag kämpa hårt för att ha det så, men det är svårt. Hur gör man?


söndag söndag, åter söndag

8 februari, söndag. Söndagar är hata men ändå älska dagar, det är helg, men hela tiden går man runt och tänker på att det är skola imorgon. Fast för min del är det inte skola imorgon, jo skola är det, men jag ska inte dit. Det är friluftsdag men jag har biologi prov på torsdag som jag måste plugga på och då ska jag verkligen plugga med! Måste fixa ett ganska starkt G på det här provet för att känna mig säker på att få G som slutbetyg. Idag är det matchdag, ska möta Ullvi - Köping, bortamatch. Är inte alls taggad, fast.. Hur ofta brukar jag vara det? Aldrig. Kankse är dåligt att inte vara taggad, man kanske presterar sämre om man inte är det? Jag blir aldrig sur om vi förlorar en match, oftast inte iallafall, är det bara för att jag inte var taggad innan? Det kan man fundera på.. Kan försöka tagga lite senare, precis innan matchen och satsa järnet, om jag kommer ihåg. Iallafall samling 14.15 och matchstart 17.15, skönt att basketmatcher är relativt korta, skulle komma hem så sent annars. Ikväll är det Mia och Klara kl 20.00 som man absolut inte får missa! Hoppas jag hinner hem i tid, men har ställt in på inspelning ifall jag inte skulle hinna.



sova

han kommer hit :')


bla bla bla?

Gud vad mycket jag skriver om Della just nu, eller ja, hela tiden. Men det är runt han mitt liv kretsar runt just nu. Lite tråkigt att säga, men så är det ju faktiskt. Därför är mitt liv pest när det ibland känns som att han knappt vill veta av mig och när hans humör är "över medel" så är mitt liv helt underbart. Skulle gärna vilja att mitt liv kretsar runt flera saker, men tyvärr är det inte så just nu. Jag älskar ju honom hur mycket som helst men jag skulle gärna ha det så att inte allt jag tänker på och gör handlar om honom, vad jag än gör så är det honom jag tänker på. Tro mig jag har försökt att ändra på det, jag är glad att jag är tillsammans med honom, men skulle gärna vilja sakna och vara beroende av mer saker än bara honom. Jag kanske inte har försökt tillräckligt?

checka

gå in på maddes blogg!  http://madelenesundgren.blogg.se

lååång kväll

Hemma själv ikväll, hade gärna gjort någonting idag då jag är på väldigt bra humör egentligen, men blev inte så. Saknar Della som vanligt, han är på fest. Jag vet att jag absolut inte behöver oroa mig, men jag gör såklart det ändå. Grejen är inte den att jag är orolig för att han kommer hålla på med någon, för det vet jag att han inte skulle göra, utan att det är massa tjejer där som han ja, kan titta på.. Låter kanske konstigt, men det är iallafall det är det jag tycker känns jobbigt.

lördag

Della gick hem för en timma sen eller något. Vi hade mysigt igår, fas båda var väldigt trötta. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Säg bara till om det är någon som vill göra något. Annars kommer jag nog bara sitta hemma själv och sura.

shopping eftermiddag och myskväll

Hade svenska prov, jag vet att jag inte kommer få alla rätt, men känns inte som långt ifrån. Eva och jag åkte till Karlstad klockan 12, stannade till 17.15 då bussen åkte hem igen. Hon köpte bara (hon brukar va helt köp-galen annars) ett linne. Själv köpte jag två tröjor, en svart velourtröja som verkligen var superskön, min nya favorit. Köpte också underkläder (impulsköp som jag inte är nöjd med tyvärr), diadem, två ljuslyktor till Åsa och en hjärt-blompinne. Just nu är jag hungrig, har inte ätit sen lunch. Della ska köpa med sig något, så ska vi äta här snart och ha lite myskväll tillsammans.
Är själva hemma också, ska bli extra trevligt.


Detta är en velourtröja om någon undrar, fast min är helsvart, och jätteskön!

sovdags

Pratade precis med min kära pojkvän igen, han är så söt! Han var trött, hade lite ont i huvudet, inge sova tillsammans inatt som jag trodde. Förhoppningsvis imorgon! Han är verkligen världens bästa. Godnatt

love love love


There's nothing you can do that can't be done.
Nothing you can sing that can't be sung.
Nothing you can say but you can learn how to play the game
It's easy.
There's nothing you can make that can't be made.
No one you can save that can't be saved.
Nothing you can do but you can learn how to be you
in time - It's easy.

kväll 5/2

Blir lite tråkigt här utan bilder, men jag har ju inte min dator här med alla bilder och kan inte föra över från kameran, så sorry! Bara massa google bilder om jag inte kan få någon bild från någon snäll vän. Träningen var seg, vi gjorde inte så mycket alls. Ska ta något att äta nu, tekakor och oboy tror jag det blir. Ska ta upp svenskan och kika lite på den, har ju prov imorgon. Jag väntar alltid till sista dagen! Jag är trött. Har försökt få tag i Della, han har spelat match, men han svarar inte.. Ska ringa lite mer (A) Vill att han ska sova här, men blir sent, så han sover nog inte här ikväll.. Synd. För jag saknar ju honon som vanligt.

karlstad imorgon efter skolan


efterlängtat sms

Skoldagen började med mattelektion som gick väl sådär, börjar få lite kläm på det där. Sen hade vi kemi som jag verkligen inte hänger med på, är efter som bara den! Ska börja plugga snart på det där, så jag också kommer på vad det handlar om.. Lunch dags, ingenting speciellt där heller, satt och pratade med Nisse en stund. Sen spanska, svenska, vi kollade på En komikers uppväxt. Klassråd och sen lika lååångtråkiga biologi. På vägen hem fick jag ett efterlängtat sms av Madde som sa att hon hade min tröja! ÄNTLIGEN! Så jag väntade en halvtimma på henne på tågstation, såg Della där nere medan jag väntade :* , sen kom Madde och jag fick tröjan av henne. TACK SÅ MYCKET! Nu har jag ätit, sitter och kollar på tv samtidigt som jag har datorn i knät. Har träning om 2 timmar, ska väl bli lite töligt, men ja.. "Man måste ju ställa upp".


ny dag

Idag har som ganska ofta kommit hem från della, han är så söt! Har ätit och kollar just nu lite på tv. Funderar på om jag ska sminka mig idag för ovanlighetens skull, fixa håret och så. Eller om jag bara ska sätta upp det och jaa, vara vanligt tråkig. Hm, svår fråga va.. Dagen blir som vanligt, skola till 15.40 sen kolla på tv och efter det träna. Inga större grejer som pågår i mitt liv just nu dvs.

vinna?

Jag tittar på Top Model 11 nu, har inte fått någon favorit än, vet iallafall några som jag inte ska vinna. Bästa på hela serien är ju makeoverna, fast det har ju tyvärr redan varit.. Borde vara jämt!

shopping

Ska åka till Karlstad snart, funderar på att börja köpa lite mer och billigare kläder. Än ja, dryra då man får mycket färre. Hittar jag något billigt & bra så ska jag slå till. Antingen åker jag på fredag, då jag slutar 12 eller på måndag när vi har friluftsdag som jag gärna inte går på..  Måste ju fixa mitt hår också, så det får gärna bli pengar över så att jag kan klippa och färga det igen. Det är ett måste! Men som sagt, lite billigare saker - förhoppningsvis något för mig nu!


:$$

miss my honey, as usual

svenska

Nu har jag gjort klart ett häfte med massa övningar på bland annat rumsadverbial, agenter och adjektiv attribut.
Börjar lära mig det det nu, kände mig lite efter när jag kom hem från ledigheten. Provet är ju på fredag, så förhoppningsvis ska jag plugga mycket på det imorgon.

MY HANDSOME!


on and on

mobbas inte, jag gillar refrängen... fast detta är inte refrängen men..

We need something to hold on to
I wanna be that thing for you
'Cause you're not in this all alone
Your heart has finally found a home

tvtvtv

Satte på tvn nu, det var Vänner. Då blev jag glad, fast insåg sen att jag såg avsnittet igår, då var de ju inte lika kul. Iallafall, vänner är skit bra. Ännu bättre! Om en timma börjar ONE TREE HILL, världens bästa program!



kamera

Kan ta 18 bilder till på kameran sen är den full. Det funkar inte att föra över bilder med sladd, den här datorn kan man inte stoppa in minneskortet i, och den vanliga datorn, där man kan det, funkar inte. Får väl låna någon annans dator eller vänta tills jag ska till mamma. Men jag vill ju ha bilderna nu!


tv-time

Ännu en skoldag avklarad..  blev inte så mycket gjort, på bilden var vår lärare som vanligt sjuk, på svenskan kollade vi på film och sen var det biologi där man bara satt i princip. Efter skolan gjorde jag lite satsdelar inför provet på fredag, så nu känns det bättre med det iallafall. Nu kollar jag som vanligt på TV, nyss How I met your mother. Idag ska jag inte göra mycket alls vad jag vet, borde plugga svenska men om jag känner mig själv rätt blir det nog inte mycket sådant. Jag är rätt kass på plugg-delen.


skola, usch

Nae, nu har jag suttit här ett tag och inte gjort någonting. Ska gå och göra mig iordning, Eva kommer strax. Jag är så trött på skolan så att det inte är sant, ibland går det att hasa igenom det ändå, men nu orkar jag verkligen inte med det. Kanske för att vi bara håller på med tråkiga saker just nu och alla prov kommer nu som ska göras innan sportlovet (som för övrigt är om 3 veckor!). Bara att hålla ut tills dess.

du är bäst sötnos

oskar nilsson, jag älskar dig <3

hydracolor


Någon som använt Hydracolors läppbalsam,
som ska ge fylligare eller större läppar? 
Har funderat på att köpa, inte för själva fyllighetens skull,
utan för att jag behöver lypsyl av något slag och tänkte
att det skulle vara kul och testa.

morgon

Har precis ganska precis kommit hem från Della, saknar ju honom på en gång. Ätit frukost, sitter och kollar lite smått på Vänner. Om en timma är man på väg till skolan.. guuud vad jobbigt. Har bild, inte ens en riktigt lektion ju. Måste plugga på svenskan idag också tyvärr, ligger lite efter där.

kväll

Nu ska jag hem till min sötnos!


blogg?

Har hoppat fram och tillbaka mellan att ha blogg eller inte, vet inte hur jag ska ha det. Blir att jag skriver ett tag och sen lägger av.. Jaja vi får se hur det går.


RSS 2.0