....

Vet inte vad det är med mig nu för tiden! Är mycket tröttare än vanligt. Sitter med huvudvärk nu också, är inte på träningen. Mår illa och usch. Hoppas Della kommer sen och gör slutet av min kväll perfekt iallafall. Nej, usch vad jag mår illa. Känns lite som jag är hungrig, fast jag åt ju ganska nyss... Imorgon ska jag till Karlstad, om jag inte mår ännu sämre, har även utvecklingssamtal kl 9, tänkte ta "sovmorgon" en halvtimma tills dess.

Nej, gud vad jag saknar Della. Hoppas han kommer snart och bara lyser upp min dag!


Love night!

Sitter här bredvid min sötnos!

hair, face and clothes

Hannah, du undrade vilken hårfärg det blev... Tänkte svara på det här! Tog en råttfärg-aktig hårfärg. Tänkte ta så nära min vanliga hårfärg som möjligt. För att ja, jämna ut utväxten, slingorna och allt annat hår för att senare färga en mörkare färg. Men håret fick en hyfsat jämt brun ton, mer åt det röda hållet än grå/silvrig. Utväxten är pyttelite ljusare än övriga håret, desamma gäller där de blonda slingorna var innan. Men det blev bättre än jag trott. Bara att kika efter mig och mitt hår i skolan eller någon annan stans!

Ansiktsmasken blev gjord igår med, tänkte vara lite snäll mot Della så han fick den, även fast han kanske inte ville (först hihi). Men i denna förpackning var det så mycket kladd, så det räckte och blev över även för mig. Har kort på det också, som kanske läggs in senare. Men jag tror inte han vill det. Han sa att han inte kände någon skillnad efter, men joo! Det blir iallafall lite skillnad. Jag har sagt att vi senare i veckan ska göra en sån mask där man får dra av "skinnet" när man är klar, så han får ha lite kul efteråt också. Istället för att tvätta av, som vi fick göra igår.


Förresten, har slagit i handen i dörrkarmen (råkade!) jättehårt. Har ont i handen när jag greppar saker, till och med nu när jag skriver. Känns som jag behöver knäcka den på något sätt, ni vet.. som med fingrarna. Har fått en liten bula vid långfinger knogen och en liten precis där handleden börjar och en stoor bula nästan där handleden börjar! Ser helt knäppt ut. Och det gjorde ont! Ingen liten smäll och hela handen domnade av! Hevi och jag hade lite bråttom när vi var nyfikna (haha) och då slog jag i handen, hon bara sprang vidare och drog i min onda handled medan jag skrek åt henne att jag inte hade någon känsel i handen och att hon skulle släppa, men hon fortsatte dra i den medan hon sprang. Haha, hoppas det blir bättre iallafall.

Söndag

Denna dag har varit en vilodag. Blev ju inte att tjäna några pengar lite synd, men ändå bra för jag har varit så himla trött. Della kommer hit snart med Roma-pizza. MUUMS! Pizza och mys, längtar!

Imorgon är ju den längsta dagen på hela jävla veckan, varför ska man gå så länge i skolan.. 16.05? Även Nisses födelsedag, grattis! Har lovat att hjälpa han med engelskan som present. Snääällt av mig. Det händer inget speciellt denna vecka. För alla som vill veta så har jag äntligen färgat håret, igår! Syns lite av den gamla utväxten och där slingorna var tidigare är det liite ljusare än övrigt, men det blev mycket bättre än vad jag trott! Ska bara göra den där ansiktsmasken snart, kanske redan ikväll?

VÅÅÅÅÅÅR

Tydligen ska det ju bli upp mot 15 grader varmt i veckan! Jag bara längtar!


:$$

hihi mysigaste kvällen, natten och morgonen på länge!
I'm in loooooove a thousand times more! ♥

Min domarinsats igår gick väldigt bra och han jag dömde med var jätteduktig och jag lärde mig massvis. Matcherna idag blev inställda så inga 300 kronor för mig idag tyvärr. Jag som ska till Karlstad på onsdag och då skulle det sitta fint med 300 kronor extra. Men icke. Matcherna ska ju spelas senare så jag tjänar in de där pengarna då istället.


aww

En riktigt mysig kväll, ska lägga mig strax och mysa ännu mer! (L)


Dags att gå...

...fortsättningen i min "domarkarriär" väntar..

April

Har inte så mycket planerat denna månad, men kan ändå skriva upp det jag vet.

  • 10 april även Långfredagen, första dagen på påsk lovet.
    Ska på en dagscup "Äggcupen" i Karlstad med mina p96.
  • 24 april - 26 april basketcup i Skövde, ska både spela och agera coach.
    Spelar med 92 laget och coachar mina p96.
  • 24 april, även min födelsedag, 17 år
  • även dags för det första nationella provet denna dag

Domare

Helgen är som vanligt ett frågetecken. Vet iallafall att jag har 4 matcher framför mig att döma, en imorgon som jag absolut inte vill till, har sådan ångest! 91&92 killarna som spelar mot Arvika, inte nog med det!! Den andra killen jag dömer med har jag aldrig träffat.. Jag tycker det är såå jobbigt. Enda trösten isånnafall är väl att jag får pengar, det MÅSTE jag få! Och har 3 st 94 tjejmatcher på söndag också.

Bara så ni vet, jag har faktiskt protesterat till att döma imorgon men dom hittade tydligen ingen annan och "du är ju den bästa domaren i kristinehamn blabla.."
In my ass!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Lady Gaga

Jag vill vara som Lady Gaga, jag vet inte om hon är sån på riktigt. Iallfall, när hon uppträder och liknande, hon ser så jävla grym ut! Stolt över sig själv och sin kropp, i jätteannorlunda men ändå snygga kläder som verkligen framhäver hennes kropp. Och för att inte prata om, hon sjunger bra låtar och även dansar på ett eget och skitsnyggt sätt!
Mer självförtroende åt folket och mer Lady Gaga!



JAG ÄLSKAR DIG


Min önskning

Jag vill ha pengar, skit i jacka, skor, jeans... och liknande!

Jag vill ha pengar, till minnen istället
.

Tisdag

Hade jättemysigt igår kväll med Della, han åkte precis iväg till praktiken. Jättetrött är jag nu, tröst för dagen kan väl vara att en av lektionerna vi har är idrott och basket, som vanligt kan man börja säga nu.. Står nästan alltid basket och något på idrottsschemat, idag var det tillsammans med volleyboll.

Sitter och kollar på Vakna med The Voice, rapattacken nu.. Tycker den är lite jobbig. Annars är the voice riktigt bra att sitta och kolla på, på morgonen. Ska snart gå och hämta lite frukost. Piggna till lite också..... Jätte jätte trött.

Ajusste, min rosa look här på bloggen är bara för stunden. Kände för och ha lite färgglatt en stund, kanske lite väl rosa just nu.


guud

Det händer ju ingenting! får nog snart gå och plugga på engelskaglosorna tills imorgon. Hade hoppats på att något kul skulle hända så jag fick slippa dem, men icke sa nicke.
Jävla snö också, jag vill ha vår! Om 32 dagar ska det vara vår iallafall.

hmm

Efter kemi provet var gjort och vi fick se facitet på provet trodde jag att jag bara skulle få 4-5 poäng då godkänt var 20 och max var 60.. Jag chansade mig igenom nästan alla frågor och mina chansningar räckte nästan till. Fick 29 poäng varav 6 Vg poäng så lite har jag faktiskt i huvudet mot vad jag trodde.

Var så trött i skolan och Eva lika så, vi bara satt och skrattade när vi räknade matte på rasten åt att vi aldrig löste talen. Tillslut gjorde vi det, men det tog sin tid. Efter skolan har jag bara suttit och slöat framför tvn, tagit ett fotbad. Ska nog in i duschen och raka benen och så snart. Skulle vilja färga håret, har inte gjort det än. Jag har ju färgen, men orkar inte nu.

Jusste, hade ju match igår, HELA karlskogalaget kom och vi var fyra stycken från kristinehamn + två 95or som aldrig fick spela. Herregud. Iallfall, vi vann med 3 poäng, 35-32 och kom 2a i serien. Pappa räknade ihop att kristinehamnarna tillsammans gjorde 20 poäng och karlskogingarna 15, så vi "vann" på den delen iallafall. Hela laget fattar väl att vi inte hade vunnit om inte Karlskoga hade varit med, men hade inte gjort oss någoting. Så länge alla har roligt, alla trivs och att vi känner att vi är ett Lag tycker jag det är mycket bättre än att man går runt och bara är irriterad.

Guuud vad trött jag är. Hoppas på att få mysa med Della ikväll, men vi får se.
Synd att jag inte har mer pengar, skulle gärna bjuda honom på nhl hockey..


Söndag

Igår kollade jag på f94 mot Örebro, de vann med 3p i förlängning.. Efteråt var vi på McDonalds och sen kom hem jättesent, inte sent på kvällen men senare än vad man brukar när man bara är i örebro och spelar.. 94orna är bra sega. Åkte direkt upp till Della efteråt där jag åt tacos, 3e gången på gårdagen jag åt!! Längesen jag ätit så mycket på en hel dag och längesen jag var så mätt. Blev iallfall en myskväll igår! Det gillar jag. Idag har jag gått hem, i pyttelite snöväder, precis när våren var på väg börjar det snöa... Oh no.

Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli 13, har samling då.. Efter matchen ska jag nog med pappa till Karlskoga och titta på deras div 2 lag eller vilka det nu är som spelar, herrarna iallafall. Mer vet jag inte vad som händer. Della ska iallafall långt upp i Dalarna och spela, så han kommer inte hem förns sena natten. Hoppas på att tagga lite idag inför matchen.


SISTA MATCHEN!

Idag, brogårdshallen 14.00!

Lack of engagement from every direction

Dagen vet jag inte riktigt hur det skall tillbringas. Funderar på att åka med pappa och f94 laget till Örebro där dem ska spela vid 15 tiden, om jag får. Mer vet jag inte vad som händer, förhoppningsvis något.


yes!

MYSKVÄLL :D <3<3<3<3<3

Studiedag

Som det framgår i rubriken och som kanske många vet var det studiedag idag. Sa hejdå till Della imorse som gick till praktiken lite innan 7, trodde inte jag skulle somna om för det är jag värdelös på, men jag klarade det. Inte nog med att jag somnade om, jag sov ovanligt länge också! 13.00 vaknade jag.. Sedan har jag bara legat framför tvn hela dagen, skönt att äntligen få vila, en hel dag! 19.00 åkte jag med Ulrika upp och kollade på Della och J18 laget. Tyvärr slutade matchen 5-5 så inget J18-elit för dem. Sitter och väntar just nu på att han ska ringa, angående om jag ska komma dit eller inte. Om inte så blir det nog att ligga framför tvn och sova ganska snart. Pappa ligger och snarkar redan nu, så blir som vanligt väldigt ensamt och tråkigt att sitta själv, så kan lika gärna sova då.

Även fast jag sovit så länge idag är jag lite trött, är nog bara för jag sitter själv och inte har något riktigt att vara pigg för. Ska jag till Della ska jag vara jätteglad och supersnäll hela tiden, för det är han värd! Speciellt efter mitt dåliga humör igår.

Jag är jätte godissugen också!  Guuuud...


Någon

Ibland önskar jag att jag på något sätt kunde råka illa ut, inget jätteallvarlig men ändå något skulle som gjorde så att jag kunde se om folk blir oroliga och om de faktiskt bryr sig om vad som händer mig. Ibland får jag känslan av att jag skulle kunna göra vad som helst eller säga vad som helst men ingen bryr sig ändå. Folk hör mig, men dom lyssnar inte. Höra är en sak medan att lyssna är en annan och att förstå, man kan ju iallafall försöka.

Låter kanske lite jobbigt, som att jag är jättedeppig eller någonting, men så är det inte. Livet går ju upp och ner, dåliga och bra stunder. Ibland tycker jag inte riktigt att det märks att folk bryr sig bara. Ingen gör det där lilla extra riktigt, för att få just mig att må bra. Ingen. Nej jag vill inte ta livet av mig eller liknande, alla har ju sina med och motgångar. Detta är min svacka just nu.

incoming

Ska in i duschen lite snabbt, innan Della kommer. Ska som sagt lägga mig tidigt ikväll!

The Hills

Jag sitter och kollar på The Hills, verkligen ett av mina favoritprogram. Lauren Conrad och alla andra är så bra och dessuom ser så jävla bra ut! Med både utseende, hår, kläder och accessoarer! Och perfekt jobb. ALLT!


samma visa!

Jag önskar jag kunde skriva om någon intressant händelse, men tyvärr inte. Denna dag har varit precis som alla andra. Jag sitter hemma och pluggar och kollar på tv. Pappa är i Eskilstuna och kollar på basket, så jag är ensam hemma som ungefär varje dag och kväll. Kemin sätter sig litegrann, men kan max 10% av det vi ska kunna. Jag vet, jag är jättedålig på att planera min tid. Men tyvärr funkar jag så, tycker jag det är tråkigt får det sista prioritering.

Känns ganska bra nu iallafall, enligt vårat schema ska vi inte ha prov förns om ca en månad när det är nationella. Tyvärr är det på min födelsedag! =(  Hoppas på minst två tårtor i år, fick ju ingen förra året.. Bara 37 dagar kvar nu.

Vill färga håret snart! Får väl bli till helgen, pappa har inte vart hemma och kunnat gjort det på mig än. Ska även ta ansiktsmasken någon dag. På fredag är det ju studiedag och jag funderar på att åka till Karlstad, måste få med mig någon dit också, så vi får se hur det blir. Kanske en annan dag.
~
På söndag är det sista matchen, U18 match och även hemma match, 14.00 brogårdshallen. Jag, Johanna, Alice och Malin spelar. Vi har även med Felicia och Elin som är 95or. Vi möter ett jättebra lag, Örebro. Sist vann vi med 6 poäng i förlängning, då med 8 orginalspelare. Nu tänker jag vara ärlig, hoppas inte Karlskoga kommer med. Tycker inte dom förtjänar det, i och med att de inte tränar. De skulle komma imorgon tror jag, men det räcker inte. De har inte varit här och tränat sen i januari, 2 månader sen. Ska de vara med så är inte jag med, det har jag bestämt mig för. Då har vi iallafall någon som kan skriva sekretariat på plats...
~
Nu ska jag inte göra något, måste ju tyvärr plugga kemi så jag varvar det med tv/dator. Är trött och ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt. Känns lite ensamt vara hemma varje dag, men jag har blivit van nu mera.


sova!!

Förstår inte hur jag ska orka plugga idag. Antar att det inte blir något mer av det idag. Tror inte någon förstår hur trött jag verkligen är! Mina ögon och mitt  huvud.......... Brukar vara trött, men aldrig så här!

trött

Jobbig tid just nu, måste göra de ena än de andra.. Har världens jobbigaste kemiprov på torsdag. Ska skicka in bokrecensionen snarast möjligt! Har svenska ord tills torsdag. Låter kanske inte så mycket, men har verkligen fullt upp. Ni kanske undrar varför jag då sitter vid datorn? Har pluggat kemi nu ett tag, men är så trött så blev antingen datorn eller sova. Tänkte jag skulle sitta vid datorn en stund för att uppdatera mig lite. Ska plugga om en stund och samtidigt kolla på Skellefteå - Linköping.

Blev varken att färga håret, göra hårimpackning eller kolla på Beck igår. Blev iallafall att bjuda Della på mat.

kärleksdag



Fick syn på datumet nu! 15 mars
21 månader idag! ♥


 

Söndag

Söndag = basketdag. Har varit nere i brogårdshallen ända sedan halv 10 och dömt idag. 3 matcher på raken. Skulle dömma med Stern men han skicka sms imorse om att han var sjuk så i sista sekunden hoppade ängeln Johanna in och dömde alla 3 matcherna med mig. Både hon och jag är nu 300 kronor rikare. Och jag tycker hon skötte sig galant för att va första gången!

Nu ska jag duscha, sen kolla på handboll med Johanna. Efter det ska jag kanske bjuda Della på mat, om han vill ha. Har också köpt OLW-stjärnor och Semeltårta, så det blir nog en trevlig kväll. Har också köpt ansiktsmask & hårfärg, blir antagligen ingen skillnad med hårfärgen, förhoppningsvis mindre utväxt! Så det ska jag försöka hinna med ikväll också. 
Klockan 21 ska man ju kolla på Beck med, såklart!


Melodifestivalen

Ikväll har jag uttit och njutigt av melodifestivalen tillsammans med Della och Ulrika. Till en början visste jag inte riktigt vilket bidrag som var min favorit men när röstningen började hade det fallit lite mer på plats.

  • Alcazar - Stay the night
  • Sarah Dawn Finer - Moving on
  • Emilia - You're my world

Tyvärr var det ju ingen av dessa som vann. Malena var inte riktigt min favorit, är inget opera fan. Kanske är trevlig att lyssna på live.



nytt

Tog bort hela looken och gjorde om den från början, förhoppningsvis kan alla se den lite bättre nu i de olika webbläsarna.

Nu

Sitter just nu bara här, ofräsch och sånt. Ska in i duschen snart och sedan till maxi för att köpa någon ny foundation, kanske nagellack också. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, alltid blir det något.



webbläsare

Jag vet att bloggen kan se lite konstig ut i olika webbläsare, men jag orkar inte ändra på det. Vet inte riktigt hur jag ska fixa till det heller så det ska passa alla. Så, jag har det så som det är. Det viktigaste är ju ändå vad som skrivs.

springa

Känner mig lite småduktig faktiskt, har sprungit hem från träningen både i torsdags och igår!! Skulle jag aldrig gjort för ett tag sen, men nu har jag iallafall gjort det och jag är stolt över mig själv. Visserligen tar det bara ca 7 minuter men jag brukar vara en quitter när det gäller sånt. Glad överraskning igår! Della och jag bestämde oss för att vi inte skulle ses igår, så jag satt här vid datorn och så plingar det vid dörren, så var det han!! Glad jag blev!!!

Dagens lektioner är, matte svenska & engelska. Idag har vi 10 svenska, högskoleprovs ord i läxa och engelskaglosor.

Mer vet jag inte vad jag ska göra idag.


snark snark torsdag..

Nu sitter jag på biologilektionen, vi håller på med "Drakarnas genetik", ett progam på engelska på datorn. Ser ut som något program som man får göra i programmering eller liknande! Simpelt.

bilder

Trött på att inte kunna lägga upp bilder, vanliga datorn funkar inte, där alla bilder finns. Använder pappas jobbdator nu för tiden, som endast har ett fåtal tyvärr.


ONSDAG

SKOLAN:

  • Bild - hade "fri lektion". Alla handelsprogrammare var på praktik, så det var bara vi naturare och H&R:are där, som vanligt satt H&R:arna och tjattrade så jag tänkte verkligen göra något för att få tyst på dem! Vi naturare var duktiga som vanligt och jobbade på..
  • Svenska - kom två omgångar med 8:or som vi fick presentera våra ämnen lite smått för. De verkade inte alltför intresserade om jag får vara ärlig. Sedan gick vi igenom hur man skriver ett referat. Fick även packeten som blev kvar av festisarna & dammsugarna, när alla hade någon att dela med blev det några över som vi lottade ut.
  • Lunch - Gick till matsalen som vanligt med Eva & Hevi. Idag var det Grekisk färsbiff, tzatziki & klyftpotatis. Kanske inte världens höjdare men det var gott om man hade rejält med tzatziki. Som vanligt åt jag några hårda mackor. På lunchen gjorde jag inte så mycket mer än åt och pratade lite smått i väntan på lektionen.
  • Biologi - Vidare genomgång om genetik. Hänger med mycket mer nu än tidigare, är nog lite mer intresserad av detta ämne än om Livets riken. Fick också göra olika korsningsscheman & släktträds aktigt.
  • Frivillig kemi/matte - Vi har ju första matte B provet imorgon, så därför hade vi en frivillg matte/kemi lektion efter vi slutat. Där vi kunde ställa frågor och sådant. Gjorde inte mycket alls, hade både matte och kemi boken hemma.

Sedan var det hemgång, gick som vanligt hem med Eva och en bit på vägen kom också Jacob Genander på cykeln och segade med oss på väg hem. Hemma har jag bara kollat på tv och räknat massa matte. Känner mig mycket "säkrare" nu än innan. Får se imorgon hur det går, bara jag får G/VG så är jag nöjd. Tror verkligen inte jag får MVG, så mycket orkar jag inte lägga ner mig. Nu är jag riktigt trött. Ska inte plugga mer matte just nu iallafall. Ska nog kolla runt på lite kläder och titta på tv. Blir förhoppningsvis att somna tidigt ikväll, fast det brukar kvitta vad jag än tänker - lägger mig sent ändå.



Jag och Madde i 9an

måndag = långdag

Måndagar ska alltid kännas så jävla långa. Det är inte nog med att man har haft en skön helg och man måste pina sig upp ur sängen tidigt på morgonen. Utan man måste sluta så jävla sent också, 16.05? Nejtack. Inte nog med det, man har ett sövande långt hål på 2 timmar och 50 minuter som man måste döda tid på också. Idag på den långa håltimman tränade jag liten stund på engelskaglosor till fredag! Jag vet, tidigt. Men hade inte lust att räkna matte, har ju matteprov på torsdag. Jippi yej. Matte B till och med. Första matte B provet också.

Sen helt ur ingenstans nästan sa Eva att Babbeldrottningen 3 har kommit till biblioteket på skolan och hon visste det utan att säga någon, förns nu! Iallafall jag lånade den på en gång, tyvärr har den inte, precis som tvåan kommit ut på svenska än, så jag fick låna den på engelska. Men det går ganska bra ändå. Eventuellt ett val till bokrecensionen i engelska vi ska ha i maj.

Idag ska jag nog skippa träningen, eftersom enligt pappa i tidningen så skulle vi vinna matchen om det hade varit med Karlskogingar, så då behövs det ju inga Kristinehamnare och framför allt ingen Josefin. Ska nog upp och kolla på Della som spelar ytterligare en kval match idag. Hoppas dom vinner denna! Lycka till KHT och framför allt lycka till Della. Han är sååå duktig.


Söndag

Idag mår jag såå mycket bättre än igår. Spydde tre gånger, en gång innan matchen och två gånger efter. Hade världens huvudvärk och när jag skulle sova grinade jag för jag mådde så dåligt. Vaknade vid 9 och ville inte somna om, lite trött som vanligt. Men tillräckligt pigg för att vara uppe.

Ska in i duschen nu, ska äta snart och om runt en timma hem till Della.
Idag är jag glad.

Sweetie

Min sötnos var och kollade på matchen idag. Han ska lana ikväll så kan tyvärr inte träffa honom. Fick se han en liten stund iallafall. Jag är lika glad som vanligt när jag träffat honom! ♥



Matchen

Sista divison 3 matchen, som var mot Arvika gick som väntat, förlust. Fast bara med 61-68. I början drog de ifrån, men vi kom ikapp, låg lika och så ledde vi ett tag. Dock var vi få och trötta. Tina var med också. Fatemeh och Ajla spelade knappt så vi var 6 personer, kan man säga. 

Jag fick fick efter lite mer än halva matchen 4 foul och det gjorde att jag knappt kunde spela försvar alls. Är man "efter" i försvaret blir man också efter i anfallet. Så gick lite sämre anfallsmässigt i slutet. Men jag slängde iallafall i 14 poäng och behöll mina 4 foul matchen genom.


Godnatt

Gud vad glad jag är att jag har hittat min textstil igen!
Och att jag har min kära pojkvän.


Fredags kväll

Blev en ganska sen natt det här. Har bara suttit vid datorn hela kvällen. Kliar lite i halsen så hostar lite jobbigt då och då, störande. Idag spelade vi upp teatern, vet inte riktigt hur det gick. Men var iallafall ingen fara & nu är det över. På engelskan fick vi veta resultaten på proven vi gjort & jag var 1p från MVG på det sammanlagda resultatet. På filmrecensionerna fick jag MVG & VG+ & glosorna MVG, hade tyvärr 1 ord fel av 90.

Dessvärre fick vi tillbaks biologiprovet.. gick mycket bättre än vad jag trodde. Innan sa jag till Eva "om jag får mer än 10 poäng skriker jag" då 29 var godkänt. Så dåligt kändes det verkligen! Men jag fick faktiskt hela 27,5. Inte godkänt men jag är ganska nöjd ändå faktiskt. Mycket bättre än vad jag trodde iallafall. Det var en någorlunda glad överraskning.



Imorgon är det match mot Arvika, vår sista Divison 3 match som dessutom är hemma kl 16.30 i Brogårdshallen. Endast Kristinehamnare som spelar, då karlskogingarna är borta "oj det var ovanligt". Vi får kämpa på med halv trupp, är bara 5 st orginalspelare + Fatemeh som inte spelat ännu denna säsong och Ajla som haft knäproblem länge så hon kanske inte spelar något, kanske inte ens kommer ner? Iallafall hoppas jag det går bra för oss.

Hoppas också på att få se Della imorgon, han har spelat match jättelångt borta idag. Tyvärr förlust. Nu ska jag borsta tänderna och sånt där sen sova. Kanske tittar på tv i sängen en stund också.

HITTAD!!!!

Jag hittade den! Eller?!??!

ωOHO!!!!


GUUUUD

Råkade ändra textstil och jag vet fortfarande inte vilken jag hade förut!! Blir galen. Inte nog med det, medan jag hade fullt upp med att leta efter textstilen så råkade återställa hela looken på bloggen så allt försvann! Så nu har jag fått suttit och försökt fixa tillbaka allting. GUD VAD IRRITERAD JAG BLIR. Inte riktigt som jag hade det innan, men nästan. Sur jag blir!



Textstilen jag hade innan, någon som vet vad den heter?


Snark onsdag

Helloj, idag var en tröttsam dag.. Som vanligt kanske, men var verkligen riktigt trött idag. På bilden fick vi måla av ögon, lite fel blev det i början som inte kunde rättas till senare, men jaa. Det fick bli som det blev.


Efter skolan har jag kollat på tv och sovit, är jättetrött fortfarande. Hade tänkt att räkna lite, men icke. Hämtade mitt armband efter skolan, har satt på en berlock som Ulrika betalat, en elefant i guld. Jättefint blev det! Nu ska jag bara sitta och inte göra någonting tills det är sovdags, förhoppningsvis sover jag inte ensam inatt.

Oskar ♥

Åter måndag

Första skoldagen idag igen efter lovet! Så jobbigt. Sov hos Della inatt och han var ju ledig idag, och imorse.. Var verkligen jobbigt att gå därifrån, han skulle ligga och gotta sig i sängen i flera timmar till och jag hade en lång skoldag framför mig, ända tills efter klockan fyra. Jag är helt trött nu och en liten gnutta av huvudvärk som plåster på såren.
Trevligt trevligt.

Ingen träning idag, som vanligt för lite folk. Vad ska det bli med vårt kära lag...? I fredags var det lite lagstämning iallafall, då var en del av laget hemma hos Linnéa, närmare bestämt, jag, Johanna, Kerstin, Alice & Malin Nilsson. Vi åt Pizza, godis & chips och kollade på tv och på filmen Love & Basketball.

Som vanligt är jag sötsugen, fick just precis nu när jag skrev det en bit mörk choklad av Åsa. Men jag vill ju ha semla, kinasnacks eller kanske chips! Godis godis godis..

& DELLA DELLA DELLA

eller ja, Oskar i mitt hjärta

Fyra!

Fyra tv program jag brukar se:
One Tree Hill, Top Model, Vänner & The Hills
Fyra saker jag gjorde i går:
Kollade på skidor - vasaloppet, sov, cyklade och tittade på tv med Della
Fyra saker jag längtar till:
Sommaren, helgen, min födelsedag & sova
Fyra saker som står på min önskelista:
Halsbandet! Jacka, jeans & skor
Fyra saker jag tycker om att göra:
Kramas, skratta, köpa kläder & titta på tv/film

RSS 2.0